ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ. 10:00 - 16:00
Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 20€
(Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά)
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
(+30)22220 58217
CALL ME BACK
Greek
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 20€
(Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά)
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
(+30)22220 58217
Αναζήτηση
Εικόνα για την κατηγορία Ειδικά προϊόντα οχημάτων -Adblue για οχήματα τεχνολογίας SCR

Ειδικά προϊόντα οχημάτων -Adblue για οχήματα τεχνολογίας SCR

CASTROL RADICOOL SF PREMIX 1L

Το Castrol Radicool SF Premix είναι έτοιμο προς χρήση υγρό κυκλωμάτων ψύξης κινητήρων βάσεως μονοαιθυλαινογλυκόλης που ενσωματώνει αναστολείς διάβρωσης τεχνολογίας οργανικών οξέων και είναι κατάλληλο για μεγάλα διαστήματα χρήσης. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά υγρά ψύξης, δεν περιέχει νιτρικά άλατα, αμίνες και φωσφορικά ή πυριτικά άλατα. Το Castrol Radicool SF Premix εξασφαλίζει άριστη αντιδιαβρωτική προστασία, ειδικά σε κινητήρες κατασκευασμένους από ελαφρά μέταλλα. Είναι κατάλληλο για μεγάλο αριθμό οχημάτων διαφόρων κατασκευαστών. Το Castrol Radicool SF Premix προσφέρει προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε όλες τις κλιματικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας αντιπαγωτική προστασία έως τους -37˚C.
1L
9,27€ 12,32€

EKO ADBLUE 20L

Για τη διατήρηση της αποτελεσματικότητάς του, θα πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από +30°C και υψηλότερες από -11°C και να αποφεύγεται η έκθεση του προϊόντος στο άμεσο ηλιακό φως. Σε σωστές συνθήκες αποθήκευσης, η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 12 μήνες. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην το χρησιμοποιείτε ως πρόσθετο για το πετρέλαιο. Τοποθετείται στην ειδική δεξαμενή και αναλώνεται για τη διαχείριση των καυσαερίων.
20L
49,75€ 57,78€

EKO ANTIFREEZE 1L έως 220kg

Το EKO ANTIFREEZE είναι συμπυκνωμένο και χρειάζεται αραίωση με απιονισμένο νερό πριν από τη χρήση. Παρέχει αποτελεσματική αντιπαγωτική και αντιθερμική προστασία, συμβατότητα με τα ελαστομερή, αποτελεσματική λίπανση της αντλίας νερού, αναμιξιμότητα με αντιψυκτικά υγρά παρόμοιου τύπου και σταθερότητα σε διαλύματα με νερό αυξημένης σκληρότητας. Για αποτελεσματική αντισκωριακή και αντιδιαβρωτική προστασία, το EKO ANTIFREEZE πρέπει να χρησιμοποιείται σε αναλογία τουλάχιστον 33% κατ’ όγκο σε νερό, ενώ, ανάλογα με την αραίωση του σε μεγαλύτερα ποσοστά έως και 50%, επιτυγχάνεται αντιπαγωτική προστασία σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Συνιστάται η αλλαγή του κάθε χρόνο και ο τακτικός έλεγχος συμπληρώσεων
1L · 4L · 20L · 220kg
5,33€ 9,14€

EKO ANTIFREEZE SUPER 1L

Αντιδιαβρωτική προστασία μακράς διαρκείας, καθώς περιέχει ουσιαστικά μη αναλώσιμα πρόσθετα τεχνολογίας αλειφατικού οξέος. Αυξημένα διαστήματα αλλαγής έως και 5 έτη, με αποτέλεσμα εξοικονόμηση χρόνου και κόστους και λιγότερα απόβλητα. Ελάττωση των φθορών σε θερμοστάτη, ψυγείο και μηχανή και άριστη προστασία από τη σπηλαίωση, με αποτέλεσμα παράταση της ζωής του κινητήρα. Συμβατό με <σκληρά> νερά. Φιλικό προς το περιβάλλον. Συμβατότητα με ελαστικά παρεμβύσματα και σωληνώσεις. Συμβατό με όλα τα αντιψυκτικά της ίδιας τεχνολογίας (OAT)
1L
6,25€ 12,30€

EKO BRAKE FLUID SUPER DOT 4 250cc

Το υψηλό σημείο ζέσεως του προϊόντος εξασφαλίζει σταθερή και ασφαλή λειτουργία των φρένων σε όλες τις συνθήκες. Παρέχει επιπλέον εξαιρετική αντιδιαβρωτική προστασία παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία των εξαρτημάτων του συστήματος πέδησης και είναι συμβατό με ελαστομερή ελαχιστοποιώντας διαρροές και απώλειες υγρού. Το προϊόν EKO BRAKE FLUID SUPER έχει χαμηλό ιξώδες και καλά ρεολογικά χαρακτηριστικά στις χαμηλές θερμοκρασίες και παρουσιάζει υψηλή θερμική και οξειδωτική σταθερότητα.
2,75€ 4,13€

EKO COOLANT 1L έως 220kg

Κατάλληλο για οχήματα βενζίνης και πετρελαίου, επιβατικών και βαρέως τύπου οχημάτων. Παρέχει αντιδιαβρωτική προστασία για όλη τη διάρκεια του έτους, αντιθερμική προστασία και αντιπαγωτική προστασία μέχρι τους -20°C περίπου.
1L · 4L · 20L · 220kg
3,37€ 5,68€

Filter by:

Clear All
Close
Min: 0,00€ Max: 50,00€
0 50