Επικοινωνία

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. ΟΕ

ΤΟ ΕΤΟΣ 1948 ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ. ΤΟ ΕΤΟΣ 1952 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΡ ΕΛΛΑΔΟΣ  LIMITED ME ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ KAI ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 1956 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕ .
ΤΟ ΕΤΟΣ 1965 ΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΟΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΕ. ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ  ΙΔΡΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ , ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ.
ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕ ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ).
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΠΩΛΗΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΕΥΒΟΙΑ. ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΕΤΟΙΜΟ ΜΠΕΤΟ, ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΛΠ. ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΑΛΕΥΡΩΝ-ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΖΥΜΗΣ , ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ , ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ . ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ , ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ , ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

ME ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ ΚΑΙ BP HELLAS AE  H ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. ΟΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ  ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ.


Κατσίκας Γ. & Ι. Ο.Ε.
ΒΡ HELLAS A.E.
Aποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων
BP-CASTROL στην Εύβοια και τις Σποράδες.

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.
Aποκλειστικός Αντιπρόσωπος στην
Εύβοια - Βοιωτία και Σποράδες.
Αγαπητέ επισκέπτη,
Η εταιρία Κατσίκας Γ. & Ι. Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην διάθεση και διανομή προϊόντων
BP-Castrol και της Άλευρα Μύλοι Λούλη καλύπτοντας πλήρως, ταχύτατα και αξιόπιστα
τις ανάγκες της Εύβοιας, Βοιωτίας και των Σποράδων.

Στις σελίδες μας αφενός θα βρείτε πλήρη και αναλυτικό κατάλογο των προϊόντων που
αντιπροσωπεύουμε και αφετέρου θα μπορέσετε να στείλετε τις παραγγελίες σας στην
εταιρία μας ή τυχών ερωτήσεις & προτάσεις σας.
Η Εταιρία Επικοινωνία Πετρελαιοειδή BP Άλευρα Λούλη Links