Στην BP σε ότι πράττουμε και λέμε υποστηρίζουμε τις αξίες μας οι οποίες είναι η καινοτομία, η απόδοση, η προοδευτικότητα και το περιβάλλον.

Η εταιρία ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. Ο.Ε. έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων BP σε όλη την Εύβοια και τις Σποράδες.
Καύσιμα Λιπαντικά Λιπαντικά Castrol
 
 
Λιπαντικά Μοτοσικλετών και σκαφών αναψυχής
Συντήρησης μοτοσικλετών - Ειδικά λιπαντικά

Foam Air Filter Cleaner

Νέο απορρυπαντικό αφρωδών φίλτρων αέρα ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό κάθε τύπο αφρώδους φίλτρου μοτοσικλέτας και μοτοποδηλάτου που στεγνώνει άμεσα. Εξασφαλίζει ιδανική καθαρότητα των φίλτρων και εύκολη αφαίρεση των παλαιών. Συνιστάται η χρήση του πριν από το λιπαντικό αφρωδών φίλτρων αέρα Castrol Foam Air Filter Oil. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε χάρτινα φίλτρα.

Foam Air Filter Oil

Εξειδικευμένο λιπαντικό αφρωδών φίλτων αέρα που εξασφαλίζει ιδανική απόδοση των φίλτρων καθώς και της παροχής του αέρα σε όλους τους τύπους δίχρονων και τετράχρονων μοτοσικλετών. Βελτιώνει την επίδοση και ισχύ του κινητήρα. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε χάρτινα φίλτρα.

Chain Wax
Ειδικό συνθετικό λιπαντικό σε σπρέϋ για τη λίπανση των αλυσίδων μετάδοσης κίνησης των μοτοσικλετών. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες προσκόλλησης για την καλύτερη προστασία των αλυσίδων.

Motorcycle DWF
Αντισκωριακό και αφυγραντικό λιπαντικό μοτοσικλετών, πολλαπλής χρήσης. Προστατεύει τα εξωτερικά μέρη της μοτοσικλέτας από τη διάβρωση και απομακρύνει το νερό από κινητήρες με υγρασία, το σύστημα ανάφλεξης και τις ηλεκτρικές επαφές, αφήνοντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό φίλμ κατά της υγρασίας.
Αφαιρεί επίμονα σημάδια και απελευθερώνει σκουριασμένα μέρη, προστατεύοντας όλες τις μεταλλικές επιφάνειες από τη διάβρωση.

Fork Oil Synthetic 5W

Νέο ειδικό συνθετικό λιπαντικό υψηλής απόδοσης για τα πιρούνια μοτοσικλετών οn και off road. Ιδανικό σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας προσφέροντας εξαιρετικές ιδιότητες απόσβεσης και προστασίας του συστήματος.

Fork Oil 10W, 15W, 20W
Ειδικά λιπαντικά για το υδραυλικό σύστημα του δίχαλου (πιρούνι) του μπροστινού συστήματος των μοτοσικλετών.
Αναμειγνύονται σε διάφορες αναλογίες και επιτρέπουν τη δημιουργία ενδιάμεσων ρευστοτήτων. Είναι πλήρως αναμίξιμα μεταξύ τους.

back top