Στην BP σε ότι πράττουμε και λέμε υποστηρίζουμε τις αξίες μας οι οποίες είναι η καινοτομία, η απόδοση, η προοδευτικότητα και το περιβάλλον.

Η εταιρία ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. Ο.Ε. έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων BP σε όλη την Εύβοια και τις Σποράδες.
Καύσιμα Λιπαντικά Λιπαντικά Castrol
 
 
Λιπαντικά Μοτοσικλετών και σκαφών αναψυχής
Λιπαντικά 4χρονων κινητήρων Μοτοσικλετών
R4 Superbike 10W-50
Το πλήρως (100%) συνθετικό λιπαντικό τετράχρονων μοτοσικλετών προηγμένης τεχνολογίας, το οποίο απελευθερώνει την πλήρη ισχύ του κινητήρα, αυξάνοντας την επιτάχυνση μέχρι τις μέγιστες στροφές.
Παρέχει αυξημένες δυνατότητες επιτάχυνσης και συνολικής ισχύος, μέσα από την χρήση μιας μοναδικής αντιτριβικής σύνθεσης που μειώνει τις αντιστάσεις, για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων. Προσφέρει απόλυτη προστασία του κινητήρα, απελευθερώνοντας τις πλήρεις δυνατότητες της μοτοσικλέτας και προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα.
Έχει δοκιμαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα από κορυφαίους οδηγούς αγωνιστικών ομάδων σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Είναι συμβατό με όλους τους τύπους βενζίνης.

GPS 15W-50
Πρωτοποριακό, συνθετικής βάσης λιπαντικό τετράχρονων κινητήρων μοτοσικλετών το οποίο προσφέρει κορυφαία λίπανση και προστασία. Διατηρεί μία ανθεκτική, προστατευτική επίστρωση τόσο στα μέρη του κινητήρα όσο και στο σύστημα μετάδοσης, γεγονός το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις μοτοσικλέτες υψηλών επιδόσεων οι οποίες δοκιμάζονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Έχει εξαιρετική συμπεριφορά σε αλλαγές της θερμοκρασίας του κινητήρα παρέχοντας επιπρόσθετη προστασία ενάντια στις θερμικές και μηχανικές δυσλειτουργίες, επιμηκύνοντας τη ζωή του κινητήρα. Είναι συμβατό με όλους τους τύπους βενζίνης.
 • Προδιαγραφές: JASO MA, API SG

 • ACT>EVO 4T Continuous Ptotection 10W-40
  Κορυφαίας ποιότητας, συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό τετράχρονων κινητήρων μοτοσικλετών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία των «Ενεργών Μορίων Προστασίας» επιτρέπει την προσκόλληση του λιπαντικού στα μεταλλικά μέρη του κινητήρα και του συστήματος μετάδοσης, αφήνοντας ένα προστατευτικό φίλμ το οποίο παραμένει ενεργό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμη και όταν η μηχανή βρίσκεται εκτός λειτουργίας.
  Παρέχει διαρκή προστασία κατά την εκκίνηση και την προθέρμανση όταν τα άλλα λιπαντικά δεν αποδεικνύονται επαρκώς αποτελεσματικά και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Είναι συμβατό με όλους τους τύπους βενζίνης.
 • Προδιαγραφές: JASO MA, API SG

 • ACT>EVO 4T Continuous Ptotection Scooter 4T 5W-40
  Νέο συνθετικής βάσης λιπαντικό τετράχρονων κινητήρων ειδικά σχεδιασμένο για scooters τελευταίας γενιάς πολυβάλβιδα ή μη, υδρόψυκτα ή αερόψυκτα. Η ειδικά σχεδιασμένη σύστασή του, περικλείει την πρωτοποριακή τεχνολογία με «Ενεργά Μόρια Προστασίας», τα οποία κολλάνε στα μηχανικά μέρη του κινητήρα, ακόμα και όταν δεν λειτουργεί, και τον προστατεύουν άμεσα από την εκκίνηση.
  Προστατεύει διαρκώς τον κινητήρα κατά την εκκίνηση και προθέρμανση και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε συνθήκες οδήγησης στην πόλη (start/stop). Είναι συμβατό με όλους τους τύπους βενζίνης.
 • Προδιαγραφές: JASO MA, API SG

 • GP 4T 20W-50
  Υψηλής ποιότητας λιπαντικό τετράχρονων κινητήρων μοτοσικλετών, το οποίο δημιουργεί μία προστατευτική επίστρωση στα μέρη του κινητήρα.
  Εξασφαλίζει μέγιστη και διαρκή προστασία από τη φθορά, επιμηκύνοντας τη διάρκεια της ζωής του κινητήρα και διατηρώντας υψηλή την απόδοσή του. Είναι συμβατό με όλους τύπους βενζίνης.
 • Προδιαγραφές: JASO MA, API SG

 • back top