Στην BP σε ότι πράττουμε και λέμε υποστηρίζουμε τις αξίες μας οι οποίες είναι η καινοτομία, η απόδοση, η προοδευτικότητα και το περιβάλλον.

Η εταιρία ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. Ο.Ε. έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων BP σε όλη την Εύβοια και τις Σποράδες.
Καύσιμα Λιπαντικά Λιπαντικά Castrol
 
 
Λιπαντικά Μοτοσικλετών και σκαφών αναψυχής
Λιπαντικά 2χρονων κινητήρων Εξωλέμβιων
Biolube 2T
Πλήρως συνθετικό (100%) βιοδιασπώμενο λιπαντικό δίχρονων υδρόψυκτων εξωλέμβιων κινητήρων και jetski. Κατάλληλο για χρήση σε προανάμιξη ή σε συστήματα λίπανσης injection, Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε τύπο βενζίνης, σε αναλογία μίξης καυσίμου/λιπαντικού, όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή του κινητήρα, μέχρι 100:1.
Η ικανότητα βιοδιάσπασης του Castrol Biolube 2T έχει πιστοποιηθεί με την Ευρωπαϊκή μέθοδο δοκιμής CEC L-33-T82.
 • Προδιαγραφές: NMMA TCW-3, ICOMIA 27-92, CEC L-33-T82-80%

 • Outboard 2T
  Υψηλής απόδοσης λιπαντικό δίχρονων υδρόψυκτων εξωλέμβιων κινητήρων και jetski. Η σύγχρονη τεχνολογία προσθέτων έχει ως αποτέλεσμα ένα ποιοτικά ανώτερο προϊόν κατάλληλο για όλους τους δίχρονους εξωλέμβιους κινητήρες όπου απαιτούνται λιπαντικά προδιαγραφής NMMA TC-W3.
  Κατάλληλο για χρήση σε προανάμιξη ή σε συστήματα λίπανσης injection με κάθε τύπο βενζίνης, σε αναλογία μίξης καυσίμου/λιπαντικού, όπως ορίζεται από τον κατασκευαστή του κινητήρα, μέχρι 100:1.
 • Προδιαγραφές:NMMA TCW-3

 • Super Outboard
  Εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό δίχρονων εξωλέμβιων κινητήρων. Κατάλληλο για κινητήρες με σύστημα λίπανσης με injection ή προ-ανάμιξη. Προστατεύει από τη διάβρωση του θαλασσινού νερού. Κατάλληλο για ανάμιξη με όλους τους τύπους βενζίνης σε αναλογία 50:1.
 • Προδιαγραφές: Καλύπτει την NMMA TC-WΙΙ, API TSC-4

 • back