Στην BP σε ότι πράττουμε και λέμε υποστηρίζουμε τις αξίες μας οι οποίες είναι η καινοτομία, η απόδοση, η προοδευτικότητα και το περιβάλλον.

Η εταιρία ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. Ο.Ε. έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων BP σε όλη την Εύβοια και τις Σποράδες.
Καύσιμα Λιπαντικά Λιπαντικά Castrol
 
 
Λιπαντικά Μοτοσικλετών και σκαφών αναψυχής
Λιπαντικά 2χρονων κινητήρων Μοτοσικλετών
R2 Racingbike
Το νέο πλήρως συνθετικό (100%) λιπαντικό δίχρονων κινητήρων μοτοσικλετών προηγμένης τεχνολογίας, που βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόκριση και μέγιστη επιτάχυνση από το ξεκίνημα. Η ειδικής σύνθεσή του παρέχει ενισχυμένη προστασία και είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να απελευθερώνει τη πλήρη ισχύ των υψηλής απόδοσης δίχρονων μοτοσικλετών.
Έχει δοκιμαστεί από κορυφαίους οδηγούς αγωνιστικών ομάδων σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας και παρέχει απόλυτη προστασία και απόδοση του κινητήρα. Είναι συμβατό για χρήση με όλους τους τύπους βενζίνης, σε κινητήρες με σύστημα injection ή χωρίς.
 • Προδιαγραφές: JASO FC, ISO EGD

 • TTS
  Πλήρως συνθετικό (100%) λιπαντικό δίχρονων κινητήρων μοτοσικλετών, που έχει σχεδιασθεί με σκοπό να διατηρεί ένα ανθεκτικό - και συγχρόνως ανανεωτικό - προστατευτικό στρώμα σε κρίσιμα μέρη του κινητήρα.
  Προσαρμόζεται αποτελεσματικά στις αλλαγές θερμοκρασίας του κινητήρα, οι οποίες παρατηρούνται συχνά στις υψηλής απόδοσης δίχρονες μοτοσικλέτες, παρέχοντας απόλυτη προστασία, και μειώνοντας δραστικά τις εκπομπές καυσαερίων.
  Διατηρεί τη μέγιστη δυνατή απόδοση του κινητήρα, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες οδήγησης, παρέχοντας ασυναγώνιστη προστασία ενάντια σε θερμικές και μηχανικές δυσλειτουργίες. Είναι συμβατό για χρήση με όλους τους τύπους βενζίνης, σε κινητήρες με σύστημα injection ή χωρίς.
 • Προδιαγραφές: JASO FC, ISO EGD

 • ACT>EVO 2T Active Protection Scooter
  Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένο για δίχρονα scooters. Η μοναδική σύνθεσή του εμποδίζει τη δημιουργία βλαβερών επικαθήσεων και εξανθρακωμάτων και προστατεύει αποτελεσματικά τον κινητήρα.
  Προσφέρει διπλάσιο χρόνο ζωής του συστήματος εξάτμισης, ενώ παράλληλα παρατείνει τη ζωή του μπουζί. Είναι συμβατό για χρήση με όλους τους τύπους βενζίνης, σε κινητήρες με σύστημα injection ή χωρίς.
 • Προδιαγραφές: JASO FC, ISO EGD

 • Super TT
  Υψηλής ποιότητας λιπαντικό δίχρονων κινητήρων μοτοσικλετών το οποίο δημιουργεί μία προστατευτική επίστρωση στα μέρη του κινητήρα, αποτρέποντας την δημιουργία επιβλαβών ανθρακούχων επικαθήσεων που δημιουργούνται κατά την διάρκεια των δυσμενών συνθηκών μετακίνησης στις πόλεις.
  Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Είναι συμβατό για χρήση με όλους τους τύπους βενζίνης, σε κινητήρες με σύστημα injection ή χωρίς.
 • Προδιαγραφές: JASO FB

 • back top