Στην BP σε ότι πράττουμε και λέμε υποστηρίζουμε τις αξίες μας οι οποίες είναι η καινοτομία, η απόδοση, η προοδευτικότητα και το περιβάλλον.

Η εταιρία ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. Ο.Ε. έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων BP σε όλη την Εύβοια και τις Σποράδες.
Καύσιμα Λιπαντικά Λιπαντικά Castrol
 
 
Λιπαντικά Επιβατικών, Επαγγελματικών οχημάτων και βιομηχανίας
Συνθετικά Λιπαντικά (βαλβολίνες) Οδοντωτών Τροχών

SAF-XJ

Πλήρως συνθετικό (100%) λιπαντικό οδοντωτών τροχών SAE 75W-140, ειδικά σχεδιασμένο για συστήματα τελικής μετάδοσης όλων των τύπων αυτοκινήτων.
Η συνθετική σύστασή του, σε συνδυασμό με τα ειδικά επιλεγμένα πρόσθετα και το μεγάλο εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας του, εξασφαλίζει ιδανική προστασία από τη φθορά και εγγυάται ελαχιστοποίηση των κραδασμών και των θορύβων για όλους τους τύπους μπλοκέ διαφορικών (Limited Slip).
Διαθέτει την επίσημη έγκριση της BMW για χρήση σε πίσω άξονες μετάδοσης κίνησης που έχουν μπλοκέ διαφορικό.
 • Προδιαγραφές: API GL-5, ZF TE-ML-05D, BMW EXCLUSIVE APPROVAL

 • Syntrans AT SAE 75W-90

  Πλήρως συνθετικό (100%) λιπαντικό οδοντοτών τροχών, κατάλληλο για τη λίπανση χειροκίνητων κιβωτίων ταχυτήτων. Έχει την έγκριση της ΜΒ για χρήση στα χειροκίνητα κιβώτια των Actors.
  Μείωση του φαινομένου της «σκληρής» αλλαγής.
  Ομαλότερες αλλαγές σε περιβάλλον χαμηλών θερμοκρασιών.
  Επέκταση της διάρκειας ζωής των εξαρτημάτων του κινητήρα, χάρη στην πολύ καλή συμπεριφορά κατά του φαινομένου της «ψωρίασης».
 • Προδιαγραφές: API GL4, MB 235.11 (MB Actros)

 • TAF-X
  Πλήρως συνθετικό (100%) λιπαντικό οδοντωτών τροχών SAE 75W-90, ειδικά μελετημένο για χρήση σε μηχανικά κιβώτια και συστήματα μετάδοσης όπου τα ορυκτέλαια δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις λίπανσης. Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στις υψηλές πιέσεις και στις οξειδώσεις, και ιδανική ρευστότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Διατηρεί πολύ καλή απόδοση στις υψηλές θερμοκρασίες και ταχύτητες περιστροφής σε μεταδόσεις και υποειδή διαφορικά χαμηλού offset, και εξασφαλίζει σωστή λίπανση στα μηχανικά κιβώτια με «συγχρονιζέ».
 • Προδιαγραφές: API GL-4, VW 501.50

 • Syntrax Universal

  Πολύτυπο λιπαντικό οδοντωτών τροχών συνθετικής βάσης SAE 75W-90 για κιβώτια ταχυτήτων και διαφορικά των περισσοτέρων αυτοκινήτων. Η προηγμένη σύνθεσή του προσφέρει βελτιωμένη αλλαγή ταχυτήτων και μέγιστη προστασία. Έχει πολύ υψηλό δείκτη ιξώδους, που το καθιστά κατάλληλο σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.
 • Προδιαγραφές: API GL-4/5

 • back top