Στην BP σε ότι πράττουμε και λέμε υποστηρίζουμε τις αξίες μας οι οποίες είναι η καινοτομία, η απόδοση, η προοδευτικότητα και το περιβάλλον.

Η εταιρία ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. Ο.Ε. έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων BP σε όλη την Εύβοια και τις Σποράδες.
Καύσιμα Λιπαντικά Λιπαντικά Castrol
 
 
Λιπαντικά Επιβατικών, Επαγγελματικών οχημάτων και βιομηχανίας
Λιπαντικά Πετρελαιοκινητήρων
GTD Magnatec 5W-40
Συνθετικά Λιπαντικά
Νέο πλήρως συνθετικό (100%) λιπαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για σύγχρονης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρες. Το πρώτο από μια νέα γενιά λιπαντικών με τεχνολογία χαμηλού ποσοστού θείου/στάχτης/φωσφόρου, που απαιτείται από τους σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες με φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων (DPF).
Παρέχει συνεχή προστασία στον κινητήρα, διατηρώντας την απόδοση της λειτουργίας του για πολύ καιρό. Περιέχει ειδικά διαμορφωμένα μόρια που προσφέρουν ταχύτερη ροή του λιπαντικού ώστε να φθάνει πιο γρήγορα στα κινούμενα μέρη του κινητήρα, μεγιστοποιώντας την προστασία.
 • Προδιαγραφές: ACEA B3/B4, API CF, VW 505.00, MB 229.1/229.3 & MB 229.31

 • GTD Magnatec 10W-40
  Λιπαντικά Συνθετικής Βάσης
  Νέο τελευταίας γενιάς λιπαντικό συνθετικής τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για σύγχρονους κινητήρες diesel και TDi. Σχεδιασμένο με βάση την τεχνολογία της «Μοναδικής Μοριακής Έλξης», κολλάει στα εσωτερικά τοιχώματα του κινητήρα σαν «μαγνήτης» και είναι ενεργό από την εκκίνηση και την προθέρμανση, έως και την κανονική θερμοκρασία λειτουργίας.
  Προστατεύει από τις σημαντικές φθορές του κινητήρα που συμβαίνουν κατά τα δέκα πρώτα λεπτά από την εκκίνηση και παρέχει συνεχή προστασία, διατηρώντας την απόδοση της λειτουργίας του για πολύ καιρό.
 • Προδιαγραφές: ACEA B3, API CF, VW 505.00

 • GTD Diesel 20W-50
  Ενισχυμένα Ορυκτέλαια
  Λιπαντικό πολλαπλής ρευστότητας για πετρελαιοκινητήρες μικρού κυβισμού. Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις τελευταίες απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτων.
  Παρέχει άριστη προστασία σε όλους τους turbo diesel κινητήρες νέας τεχνολογίας και ιδανική συμπεριφορά κάτω από δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Προσφέρει τη δυνατότητα μέγιστης διάρκειας χρήσης (περισσότερα χιλιόμετρα) σε πετρελαιοκινητήρες μικρών και μεσαίων φορτηγών, καθώς και επιβατικών αυτοκινήτων.
 • Προδιαγραφές: API CF, ACEA B3, καλύπτει την VW 505.00

 • back top