Στην BP σε ότι πράττουμε και λέμε υποστηρίζουμε τις αξίες μας οι οποίες είναι η καινοτομία, η απόδοση, η προοδευτικότητα και το περιβάλλον.

Η εταιρία ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. Ο.Ε. έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων BP σε όλη την Εύβοια και τις Σποράδες.
Καύσιμα Λιπαντικά Λιπαντικά Castrol
 
 
Λιπαντικά Επιβατικών, Επαγγελματικών οχημάτων και βιομηχανίας
Λιπαντικά Βιομηχανίας
Alpha SP 150, 220, 360
Λιπαντικά Μειωτήρων
Η σειρά ALPHA SP αποτελείται από ορυκτέλαια χωρίς μόλυβδο με ειδικό πακέτο προσθέτων για αντοχή σε μεγάλα φορτία. Κατάλληλα για γρανάζια, κουζινέτα και ρουλεμάν.

Προδιαγραφές
Η σειρά αυτή καλύπτει τις προδιαγραφές: DIN 51517 part ΙII, CLP, FZG GEAR RING TEST STAGE 12+

Perfecto T 46, 68
Λιπαντικά Στροβίλων
Ειδικά λιπαντικά για τη λίπανση εδράνων, αντλιών, στροβίλων και αεροσυμπιεστών. Έχουν εξαιρετική αντοχή στην οξείδωση και στην ικανότητα άμεσου διαχωρισμού νερού και αέρα.

Προδιαγραφές
Τα λιπαντικά αυτά καλύπτουν τις προδιαγραφές: DIN 51515, DIN 51506 VBL/VCL BS-489/1983, GEGB 2070-01

Aircol PD 46, 68, 100, 150
Λιπαντικά Αεροσυμπιεστών
Υψηλής ποιότητας ορυκτέλαια αεροσυμπιεστών (θερμ. 220 οC) που παρέχουν ασφάλεια, λιγότερη συντήρηση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μηχανήματος και λιπαντικού. Συμβατά με τα υλικά στεγανοποίησης.

Προδιαγραφές
Η σειρά αυτή λιπαντικών καλύπτει τις προδιαγραφές: DIN 51506, VDL/VCL/VBL/VC

Aircol SN 68, 100
Λιπαντικά Αεροσυμπιεστών
Εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικά αεροσυμπιεστών συνθετικής βάσης. Είναι ειδικής σύνθεσης ώστε να εξασφαλίζουν τέλεια λειτουργία στους παλινδρομικούς αεροσυμπιεστές.

Προδιαγραφές
Η σειρά λιπαντικών καλύπτει τις προδιαγραφές: DIN 51506, VDL/VCL/VBL/VC

Flexiclean

Καθαριστικά
Καθαριστικό υδατοδιαλυτό γενικής χρήσης για ποικίλες βιομηχανικές εφαρμογές.

Icematic 299

Λιπαντικά Ψυκτικών Μηχανών
Υψηλής ποιότητας λιπαντικό για συμπιεστές ψυκτικών εγκαταστάσεων που λειτουργούν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Εξασφαλίζει εξαιρετική λιπαντότητα και έχει χαμηλό σημείο ροής (-36οC).

Icematic SW 32, 68

Λιπαντικά Ψυκτικών Μηχανών
Νέα λιπαντικά συνθετικής βάσης της Castrol, κατάλληλα για συστήματα που λειτουργούν με το νέο οικονομικό ψυκτικό προϊόν R134α αντί των παραδοσιακών ψυκτικών R12 και R22. Είναι παρασκευασμένα σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές και αντιπροσωπεύει την τάση της Castrol για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

SE Fluid 180

Υγρά Ηλεκτροδιάβρωσης
Υγρό εξαιρετικής ποιότητας, με μεγάλη διάρκεια ζωής, για χρήση στις σύγχρονες μηχανές ηλεκτροδιάβρωσης.

Spheerol AP 3
Βιομηχανικά Γράσα
Γράσο γενικής χρήσης βάσεως λιθίου και με ειδικά πρόσθετα. Κατάλληλο για θερμοκρασίες λειτουργίας από -30 oC έως +110 oC.

Spheerol MP 3
Βιομηχανικά Γράσα
Γράσο γενικής χρήσης βάσεως λιθίου και με ειδικά πρόσθετα. Κατάλληλο για θερμοκρασίες λειτουργίας από -30 oC έως +110 oC

Spheerol EPL 0, EPL 3
Βιομηχανικά Γράσα
Γράσα γενικής χρήσης βάσεως λιθίου και με ειδικά πρόσθετα υψηλών πιέσεων για εαφρμογές σε ρουλεμάν και θερμοκρασίες λειτουργίας από -18 oC έως +105 oC

back top