Στην BP σε ότι πράττουμε και λέμε υποστηρίζουμε τις αξίες μας οι οποίες είναι η καινοτομία, η απόδοση, η προοδευτικότητα και το περιβάλλον.

Η εταιρία ΚΑΤΣΙΚΑΣ Γ. & Ι. Ο.Ε. έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων BP σε όλη την Εύβοια και τις Σποράδες.
Καύσιμα Λιπαντικά Λιπαντικά Castrol
 
 
Λιπαντικά Επιβατικών, Επαγγελματικών οχημάτων και βιομηχανίας
Λιπαντικά Βενζινοκινητήρων

SLX LL04 OW-30

Νέο, εξειδικευμένο πλήρως συνθετικό λιπαντικό κινητήρων, προϊόν της μοναδικής «Clean Performance Technology» κατά των φθορών που έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με τη BMW. Κατάλληλο για κινητήρες υψηλής τεχνολογίας όπως οι Variable Twin Turbo και Valvetronic Valte Train Systems*. Περιέχει αντιτριβικά πρόσθετα για δυνατές επιδόσεις και οικονομία καυσίμων, κατάλληλο για παρατεταμένα διαστήματα συντηρήσης. Το χαμηλό ιξώδες ΟW-30 εξασφαλίζει εύκολο ξεκίνημα και εγγυημένη απόδοση του κινητήρα κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. * Εξαιρείται η σειρά Μ.
 • Προδιαγραφές: API SM/CF, ACEA A3/B3/B4/C3, BMW Longlife-04, VW 502.00/503.01//505.00, MB 229.31

 • TXT LL04 5W-30

  Νέο, επαναστατικό λιπαντικό κινητήρων, που δημιουργήθηκε με βάση τη συνθετική τεχνολογία σε συνδυασμό με τη μοναδική «Clean Performance Technology» κατά των φθορών που αναπτύσσει η Castrol σε συνεργασία με τη BMW. Παρέχει προστασία στους υπερσύγχρονους και απαιτητικούς κινητήρες συμπεριλαμβανομένων των Valvetronic*. Τα ειδικά πρόσθετα κατά των φθορών προστατεύουν τα κινούμενα εξαρτήματα του κινητήρα, ώστε η απόδοσή του να είναι εγγυημένη όλο το χρόνο. Ειδικό για τα μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης, που απαιτούνται για τους κινητήρες BMW, εξασφαλίζει οικονομία καυσίμων και προστατεύει από απρόσμενες βλάβες και επισκευές.
  * Εξαιρείται η σειρά Μ.
 • Προδιαγραφές: API SM/CF, ACEA A3/B3/B4/C3, BMW Longlife-04, VW 502.00/503.01//505.00, MB 229.31

 • TWS Motorsport 10W-60

  Πλήρως συνθετικό λιπαντικό, αποκλειστικά εγκεκριμένο από τη BMW για ορισμένα μοντέλα της σειράς Μ, όπως το Μ5 και από το Μάρτιο του 2000 ειδικά εγκεκριμένο για το μοντέλο Ζ8. Εγγυάται εξαιρετική προστασία για κινητήρες υψηλών επιδόσεων τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές θερμοκρασίες.
 • Προδιαγραφές: ACEA A3/B3, API SJ/CF, BMW approval για τη σειρά Μ και Ζ8 μετά το 2000

 • SLX LongLife III 5W-30

  Νέο, εξειδικευμένο λιπαντικό κινητήρω, που δημιουργήθηκε στη βάση της συνθετικής τεχνολογίας και αποτελεί το πληρέστερο αποτέλεσμα της επαναστατικής τεχνολογίας κατά των φθορών που αναπτύσσει η Castrol σε συνεργασία με τη VW. Ιδανικό για τους κινητήρες FSI, TDI και Turbo. Ως προϊόν της «Clean Performance Technology» μειώνει την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από καυσαέρια και η VW το συνιστά κατ'αποκλειστικότητα για όλους τους κινητήρες με φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων. Έχει περάσει τα αυστηρότερα test της VW για οικονομία καυσίμων και διατηρεί τις κορυφαίες επιδόσεις του σε όλη τη διάρκεια των παρατεταμένων διαστημάτων λίπανσης.
 • Προδιαγραφές: VW 504.00/507.00

 • Formula SLX LongTec 0W-30
  Νέο, απόλυτο, πλήρως συνθετικό (100%) λιπαντικό κινητήρων, που αντιπροσωπεύει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία λίπανσης. Ειδικά σχεδιασμένο με απόθεμα απόδοσης που εξασφαλίζει την τεχνολογία μακράς διάρκειας Castrol, για παρατεταμένα διαστήματα συντήρησης.
  Η πρωτοποριακή σύνθεσή του εξασφαλίζει ιδανική λίπανση σε όλο το εύρος των θερμοκρασιών, ενώ μειώνει στο ελάχιστο τις τριβές, επιτυγχάνοντας μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και μέγιστη οικονομία (Energy Conserving).
 • Προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο των επικαθήσεων και μέγιστη προστασία, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης.
 • Προδιαγραφές: ACEA A3/B3/B4, API SL/CF, VW 502.00/505.00 & VW 503.01, MB 229.3 & 229.5, GM LL-A-025 & LL-B-025

 • Formula RS 0W-40
  Προηγμένο πλήρως (100%) συνθετικό λιπαντικό που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες και δοκιμάστηκε κάτω από πάρα πολύ διαφορετικές απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.
  Η μοναδική συνθετική δομή του προσφέρει εξαιρετική προστασία των ζωτικών μερών του κινητήρα και μέχρι 5% μεγαλύτερη απόδοση ισχύος. Έχει άριστη συμπεριφορά, τόσο σε χαμηλές όσο και σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ η ενισχυμένη αντοχή της λιπαντικής μεμβράνης εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία σε όλους τους τύπους επιβατικών αυτοκινήτων ακόμα και σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας.
 • Προδιαγραφές: ACEA A3/B3/B4, API SL/CF, MB 229.1, BMW LL-01, VW 502.00/505.00

 • Formula RS 10W-60
  Πλήρως συνθετικό (100%) λιπαντικό, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες ώστε να προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε κινητήρες αυτοκινήτων που πιέζονται στο όριο κάτω από ακραίες συνθήκες λειτουργίας.
  Η συνθετική του δομή εξασφαλίζει ενισχυμένη αντοχή της λιπαντικής μεμβράνης και μειωμένη κατανάλωση του λιπαντικού. Η συμπεριφορά του, τόσο σε χαμηλές, όσο και σε υψηλές θερμοκρασίες είναι εξαιρετική και παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε όλους τους τύπους βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων.
 • Προδιαγραφές: ACEA A3/B3/B4, API SL/CF

 • TXT Softec 5W-40
  Νέο πλήρως συνθετικό λιπαντικό τεχνολογίας υψηλής απόδοσης και ταχείας ροής, για μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγής λιπαντικού
  Είναι ειδικά σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης των βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων υψηλής τεχνολογίας, με ή χωρίς turbo. Εξασφαλίζει μέγιστη προστασία του κινητήρα κατά των φθορών, απόλυτη καθαρότητά του και εξαιρετική συμπεριφορά στην οξείδωση.
 • Προδιαγραφές: API SL/CF, ACEA A3/B3/B4, MB 229.1 & 229.3, VW 502.00/505.00 (1/97), BMW LongLife 98, Porsche

 • GTX Magnatec 5W-40
  Είναι γεγονός ότι το 75% της φθοράς του κινητήρα προκαλείται στα 10 πρώτα λεπτά λειτουργίας του.
  Το νέο πλήρως συνθετικό (100%) GTX Magnatec κολλάει στα τοιχώματα του κινητήρα σαν μαγνήτης, προστατεύοντάς τον από τη στιγμή που γυρνάτε το κλειδί.
 • Τα κοινά λιπαντικά μπορούν να κάνουν έως και 10 λεπτά για να ζεσταθούν. Το νέο GTX Magnatec λειτουργεί αμέσως, προσφέροντας αξεπέραστη προστασία από τη στιγμή της εκκίνησης του κινητήρα.

 • Προδιαγραφές: ACEA A3/B3/B4, API SL/CF, MB 229.1 & 229.3, VW 502.00/505.00, Porsche

 • TXT Multivalves 10W-40
  Υψηλής ποιότητας λιπαντικό συνθετικής βάσης, που χάρη στην κορυφαία του σύνθεση εξασφαλίζει ιδανική συμπεριφορά σε όλο το εύρος των θερμοκρασιών.
  Εξασφαλίζει εξαιρετική προστασία στους σύγχρονους κινητήρες υψηλής τεχνολογίας, οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου, γρήγορη ροή για προστασία στο κρύο ξεκίνημα και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας. Ιδανικό για όλους τους τελευταίας τεχνολογίας βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, απλούς ή με turbo.
 • Προδιαγραφές: API SL/CF, ACEA A3/B3, MB 229.1, καλύπτει την VW 500.00/505.00

 • GTX Magnatec 10W-40
  Τελευταίας γενιάς πρωτοποριακό λιπαντικό συνθετικής τεχνολογίας. Χάρη στην καινοτομία της «Μοναδικής Μοριακής Έλξης», ένος συνθετικού εστέρα - αποκλειστικότητας της Castrol - το λιπαντικό κολλάει στα εσωτερικά τοιχώματα του κινητήρα σαν «μαγνήτης» και είναι ενεργό από την εκκίνηση και την προθέρμανση, έως και την κανονική θερμοκρασία λειτουργίας.
  Προστατεύει από τις σημαντικές φθορές του κινητήρα που συμβαίνουν κατά τα δέκα πρώτα λεπτά από την εκκίνηση, όταν τα πρόσθετα δεν έχουν αρχίσει να λειτουργούν αποτελεσματικά και εξασφαλίζει τουλάχιστον 4 φορές λιγότερες φθορές από ένα συμβατικό λιπαντικό. Κατάλληλο για όλους τους τύπους αυτοκινήτων.
 • Προδιαγραφές: API SL/CF, ACEA A3/B3, MB 229.1, VW 505.00, καλύπτει την VW 500.00

 • GTX Protection Plus 15W-50
  Νέο λιπαντικό, αποτέλεσμα της πιό σύγχρονης τεχνολογίας, ειδικά ανεπτυγμένο για κινητήρες αυτοκινήτων με καταλύτη. Χάρη στην προηγμένη συνθετική τεχνολογία των προσθέτων του, με χαμηλή περιεκτικότητα φωσφόρου, ελαχιστοποιεί τις φθορές και παρατείνει τη ζωή του καταλύτη.
  Η μοναδική σύνθεσή του εμποδίζει τη δημιουργία καταλοίπων στα έμβολα και στον θάλαμο καύσης, ενώ του επιτρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμα και σε θερμοκρασίες 300οC, που αναπτύσσονται στα turbo, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση λιπαντικού.
 • Ιδανικό για χρήση σε όλους τους τύπους νέας τεχνολογίας βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων με καταλύτη, με ή χωρίς turbo (Turbo Diesel Tested και Catalyst Tested).

 • Προδιαγραφές: API SL/CF, ACEA A3/B3, MB 229.1, VW 505.00, καλύπτει την VW 501.01

 • GTX High Mileage 15W-40
  Νέο πρωτοποριακό λιπαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για κινητήρες με περισσότερα από 100.000 χλμ. Η μοναδική σύστασή του προστατεύει αποτελεσματικά κατά της φθοράς και βοηθάει στην επιμήκυνση της ζωής του κινητήρα σας.
  Περιέχει ειδικά πρόσθετα για τη συντήρηση των τσιμουχών του κινητήρα ώστε να διατηρούν την ελαστικότητά τους, βοηθώντας στον έλεγχο των απωλειών λιπαντικού και στη μείωση εκπομπών καυσαερίων.
 • Προδιαγραφές: ACEA A3/B3, API SL/CF, MB 229.1, VW 505.00

 • GTX 15W-50
  Ενισχυμένο ορυκτέλαιο υψηλής απόδοσης, ειδικά προσαρμοσμένο στις συνθήκες της Ευρώπης.
  Έχει άριστη συμπεριφορά και σταθερή απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες λειτουργίας, παρέχοντας συγχρόνως απόλυτη προστασία στον κινητήρα. Πληρεί τις απαιτήσεις λίπανσης όλων των επιβατικών και μικρών φορτηγών αυτοκινήτων, βενζίνης και πετρελαίου.
 • Προδιαγραφές: API SL/CF, ACEA A3/B3

 • back top